Stotteren Te Slim Af! 

Binnenkort verkrijgbaar!

Dit boek kwam tot stand na een ruim 35 jaar ervaring van Jan Heuvel met het begeleiden van kinderen en volwassen die stotteren. Het boek is bedoeld als vriend en helper voor kinderen van zeven jaar en ouder, hun ouders/begeleiders en leerkrachten, logopedisten en andere hulpverleners. Het boek is in een voor kinderen goed leesbare taal geschreven. Tevens stelt het ouders, leerkrachten en hulpverleners in staat om het kind op een efficiënte manier te begeleiden naar de natuurlijke spraak, VRIJ van stotteren.

Door dit boek zal het kind zich begrepen voelen. Het geeft zowel het kind als de ouders vertrouwen in de natuurlijke spraak en in het eigen kunnen van het kind. Met de nieuwe inzichten kunnen ouders en begeleiders het kind op een ongedwongen, prettige en vooral zinvolle manier begeleiden in het proces naar de natuurlijke spraak.

Volledig VRIJ worden van stotteren, voor de rest van je leven. Dit kan écht en is mogelijk voor iedereen die stottert. Dit wordt meteen duidelijk zodra het kind met behulp van dit boek al binnen enkele minuten zonder stotterspanning kan voorlezen. Het legt een stevige basis voor de natuurlijke spraak, VRIJ van stotteren en dan ligt de wereld aan je voeten!